Läge för ett nytt stativ?

Oerhörda svårigheter att få kameran att vara helt stilla gjorde att säkert 80% av korten den här kvällen åkte raka vägen till soptunnan. Visst, det var riktigt kraftig vind stundtals men jag måste nog fundera på ett nytt stativ också. Det är ju inte direkt superkvalitét på den jag har idag om man säger så.

Men jag fick se ISS (International Space Station, inte städbolaget) och fick även med den på bild men tyvärr för mycket kamerarörelser på den bilden så det såg ut som att de hade tullat på vodkan där uppe.

Sista serien bilder som togs den kvällen var faktiskt de som jag är mest nöjd med. Testade lite olika kamerainställningar och fick till denna panorama.

Heaven Above

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.