Nystart!

Oj va länge sen det var nu. Inte ett inlägg sedan i mars och inte så mycket fotografering heller under den tiden förutom nu på slutet. Fick en nytändning under semestern och nu känner jag mig mer taggad än någonsin att komma igång igen med både fotograferingen och även den här bloggen!

Hade ett projekt som jag lade ner ganska mycket tid på under min semester och det var att göra en timelapsevideo. Jag hade en tanke där jag skulle få med soluppgång, sekvenser över dagen samt solnedgången och det känner jag att jag lyckades med. För att var min första timelapse så är jag ganska nöjd, lite missar här och där samt så skulle jag vilja få med lite fler olika sekvenser kanske men det är sånt som jag får ordna till nästa gång om jag bestämmer mig för att göra en till.

Att göra en timelapse tar ganska mycket tid, särskilt som man är nybörjare som mig. För det första så krävs det massor av bilder (300 bilder ger en filmsnutt på ca 10 sek) för att inte tala om redigeringsarbetet. Jag använde mig av LRTimeLapse 4, Lightroom CC samt Movie Maker för att få ihop filmen som går att ses här: Timelapse Bryngnäset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.