Jag vann!

Ja, jag gjorde faktiskt det. Vann en fototävling! Skickade in tre bidrag till en tävling som Miva (Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB) hade anordnat till deras miljökalender för 2016 och ett av dessa blev utsedd till totalvinnare. Och något som gjorde det hela ännu roligare var att även min flickvän fick med en av sina bilder i kalendern så vi blev båda omnämnda.

Jag hade egentligen begett mig ut till havet för att fota Vintergatan men när jag var klar och vände mig om så ser jag ett enormt norrsken omge fyren och det var den bilden som blev den vinnande. En hel del tur med andra ord men toka ska ha tur antar jag.

Norrsken vid Skeppsmalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.