Kvällsfotografering

Det var länge sedan jag fotade stjärnhimlen så nu när månen inte är framme och stör lika mycket satte jag mig i bilen efter jobbet och körde de ca 30 minuterna till Skuleskogen och Entré Väst. Även om det här är en typ av fotografering som jag verkligen gillar att göra så är det lite tudelat. Du förstår, jag är ju lite mörkrädd…

Jag är aldrig det i normala fall men förmodligen har det blivit för många skräckfilmer som handlar om saker som bor i skogen för det är det jag har lite svårt för. Nu brukar det ge med sig efter ett en timme eller så när jag vant mig men just ögonblicket jag stänger av bilen och allt blir svart är lite spooooooky.

Eller som nu när jag var till Skuleskogen. Det var ett svagt sken över själva parkeringen pga ljus som reflekterade sig i molnen men sen kom ju ingången till skogen som stod där gapandes som ett svart hål…

Dont be afraid
Don´t be afraid…easier said than done!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.