Färglöst

Våren är på gång och det är hur härligt som helst tycker jag. Dock innebär det att fotografering av stjärnhimlen kommer att få göra ett uppehåll till i början av september då vi får mörka nätter igen och det är ju lite trist. Landskapsbilder fungerar inte så värst bra nu heller då det mesta är brunt och fult ute just nu men det är bara en kort stund det är så här. Inom några veckor kommer det bli så mycket färger att man får dra ner saturation i Lightroom för att det inte ska se tillgjort ut 🙂

Men helt tomt är det inte i naturens toner. Här är två bilder som jag tog nere i hamnen för några dagar sedan.

Månskära Öviks hamn
Månskära i vårkvällen
Reflektioner
Spegelblankt i hamnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.