Kvällstur till Bergsjön

Periodvis tränger jobbet in för mycket på privatlivet och i längden blir det rätt så påfrestande. Det är då jag behöver mina ”quick fix” vilket till exempel kan innebära att dra ut till naturen. Spelar ingen roll om det är till havs, skogen eller på en bergstopp, huvudsaken att man får komma ut och få rensa skallen från alla jobbtankar.

Redo för fotokväll

 

Det är alltid trevligt att få med sig sällskap men jag trivs lika bra själv och just den här kvällen var det bara jag, kameran och kaffetermosen som följde med upp till Bergsjön. Den här tiden på året med massor av saker som måste hinna bli klart innan semestrarna börjar är extra stressigt och jag behövde verkligen en break. Jag orkade inte med nåt större äventyr och då passade en kvällstur till Bergsjön utmärkt.

Brasa och kaffe

2 reaktioner på ”Kvällstur till Bergsjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.