Portättfotografering

Då jag knappt fotat porträtt så är det också området där jag är mest novis men samtidigt om det är nån som frågar efter ens tjänster som fotograf är det nog i nio fall utav tio som det handlar om porträtt. Bröllop, student, dop och så vidare är tillfällen som vi gärna vill ha tillfället förevigat och att jag då som ”fotograf” inte ska kunna ställa upp finns inte. Då jag nu har fotat ett tag har jag ju lite koll i alla fall men när jag två gånger nu under sommaren gjort fotograferingar där människor är huvudobjektet så känner jag att jag måste lägga ner lite mer energi på den här typen av fotografering. Göra ett inköp på en 50 mm prime och sen plåga de i min närhet med att agera objekt. Sounds like a plan!

Oscar student

Magnus och Linda

2 reaktioner på ”Portättfotografering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.