Flyttstök, julstök och födelsedagsstök

Fullmånen bakom träden

Precis som tidigare år är det alltid extra mycket på jobbet månaden innan jul som gör att man inte hinner/orkar ge sig ut och fota så mycket som man egentligen vill. Detta år så kryddade vi det hela med att flytta i början av december samt att jag fyller jämnt några dagar efter jul vilket skruvar upp det hela ytterligare några snäpp. Men missförstå mig inte, det är såklart jätteroligt att ha köpt hus och allt vad det innebär och uppvaktning på födelsedagen är ju enbart trevligt och härligt!

Det som då blir lidande är mina fototurer och det gör inte så mycket att det får stå tillbaka lite men nu känner jag att jag måste få komma iväg några timmar för att fota lite. Hoppas på bra väder någon dag nu när man är ledig så att jag får komma iväg till Skeppsmalen och kanske en fin solnedgång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.