Tältnatt i Skuleskogen

Kom till skott med en sak som jag funderat på en längre tid och det är att tälta i Skuleskogen. Dels utmaning för mig själv att ge mig ut där ensam i mörkret och dels en möjlighet till att fota natthimlen i nationalparken. Jag hade med mig min GoPro för att dokumentera det hela och det resulterade i videon här nedan. Amatörmässigt är bara förnamnet och åksjuka i vissa partier bjuder jag på men den var rolig att göra samt att klippa ihop. Har bara MovieMaker för att redigera videos så man är väl rätt begränsad men förmodligen är det kunskaper inom videoredigering som sätter mina gränser och inte programmet 🙂

OBS! Tyvärr tillåter inte Vimeo att man laddar upp för stora videos om man kör med deras gratismedlemskap som jag gör så videon nedan är i något sämre kvalitet än vad jag har i burken hemma. Ska se om jag hittar nån väg runt det här och kan ladda upp en bättre version senare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.