Tråkigt på Nylandsruten

Känns som evigheter sedan jag kom mig för att fota stjärnhimlen. Har varit många trötta och lata kvällar efter jobbet och en hel del helger har gått till renovering så det är nog ända sedan oktober/november som jag var ute senast.

Det är sällan jag åker ut på ett måfå bara utan jag brukar i alla fall ha en grov plan på vad jag vill fota. Det är också en del av tjusningen med att fotografera för mig, att sitta och planera fotograferingen och sedan se hur bra/dåligt resultatet blir mot för det man tänkt sig. Förra veckan var det kanonväder några dagar och på torsdagskvällen skulle jag ändå ha ett ärende till Bjästa så det skulle ju passa suveränt att åka vidare till Skuleskogen tänkte jag. Hade i huvudet en bild där jag får med månskenet som skapar effektfulla skuggor, ett tält under en gran och stjärnor som lyser på himlen.

Det var min plan. Verkligheten blev att det drog in moln och snöfall och av min plan blev intet. Nytt försök med ny planering är vad som gäller nu.

Ser nästan ut som att jag fota i svartvitt men det är molnen i kombination med ett svagt månljus som gör detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.