Still here!

Det har varit fullt upp med livet som brukligt under den här tiden, både på jobbet och privat. Tiden och energin räcker inte riktigt till för allt man skulle vilja ta sig för så det blir till att prioritera och då kommer ju tyvärr den här bloggen rätt långt ner. Jag har inte gett upp att skriva här och kommer inte heller att göra det men däremot är det här nog inte platsen för de som förväntar sig kontinuerligt uppdaterande. Jag skriver här helt enkelt när jag känner för det (så länge inte någon bestämmer sig för att betala mig för det här, ha ha!). Men på Instagram och Facebook är jag hyfsat duktig på att lägga ut bilder med jämna mellanrum och det är ju ändå bilderna som är grunden av det jag gör.

Skravelbäcken i en grönskande Skuleskog.
Skravelbäcken i Skuleskogen strax ovan där stigen går över.

Även fast jag inte skrivit något nytt inlägg här så har jag kommit ut på lite fototurer men framförallt har jag funderat och planerat en hel del på en sak som jag förhoppningsvis kan slutföra under semestern. Uppdatering om detta kommer givetvis lite längre fram, gissningsvis i början av augusti 🙂

Månen sticker fram bakom molnen över Örnsköldsvik.
Junis fullmåne över Örnsköldsvik (Canon 70-200)

Som vanligt försöker jag att planera något inför varje fullmåne i den mån jag kan och eventuellt kommer jag att kunna låna ett 300 mm med 2x extender till månen som är i mitten av juli. Det skulle ge mig en brännvidd på 600 mm och fina möjligheter till en speciell bild. Måste bara komma på något som skulle fungera och i vanlig ordning be till vädergudarna att dom blåser bort alla moln den kvällen. Håll tummarna är ni snälla! 🙂

Månen bakom hopptornet på Varvsberget.
Rejält croppad bild när månen passerade Varvsberget. (Canon 70-200)

Bortsett från fotografering av månen blir det förhoppningsvis någon tältnatt, eller ännu bättre en natt i hängmattan, och bara en skön sommar där man kommer ut mycket. Det gäller att ladda batterierna inför hösten och en ny säsong under stjärnorna 😉

Utsikt från Ögeltjärnsberget.
Utsikten från Ögeltjärnsberget är fantastisk!

2 reaktioner på ”Still here!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.