Update

Det var ett tag sedan jag skrev här nu, det har en tendens att bli så ibland av typ tusen olika anledningar 😛

Våren börjar kännas på riktigt nu och den lilla snö som är kvar smälter bort snabbt. Nu är även tiden på året när jag har som svårast med motivationen att komma ut och fota för det är mest brunt och fult känner jag. Undantaget är då inne i skogen där mossan lyser riktigt grönt och fint nu mot den bruna marken. En del blommor som slagit ut finns också att hitta där.

Det är just fotografering av skogslandskap som jag tänkte ta mig an lite mer seriöst nu närmsta tiden. Att hitta fungerande motiv i en skog är bland det svåraste man kan göra. Det handlar mestadels om att skapa ordning i kaoset som oftast finns där inne. Man kan gå där och se massor med fint men att sedan lyckas få över det in i kameran utan att det blir rörigt är en riktig utmaning. Det ska bli kul att se hur det går som.

Sedan har jag snart några dagars ledighet från mitt dagjobb som jag tänkte utnyttja till att dels som jag skrev ovan spendera till att fota skogslandskap men även komma iväg och sova i hängmattan som jag köpte för snart TVÅ år sedan och ännu inte testat. Hög tid för det nu alltså och bara det inte regnar så kommer jag sticka iväg på ett miniäventyr. Har ännu inte hundra bestämt mig men jag tror att det blir en kortare vandring hemifrån och sen hänga uppe på Stranneberget. Det kommer bli toppen!

Tills dess: tvätta händerna, hjälp era äldre, lyssna på myndigheternas uppmaningar och ta hand om er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.