Prints

Jag har efter många om och men beslutat mig för att göra några utvalda bilder tillgängliga som prints. Det här kan tyckas vara en rätt liten fråga egentligen men jag är fruktansvärt petig i det jag gör och har länge varit motsträvig till att sälja mina bilder som prints på grund av att jag tycker det är svårt att få dem lika som hur de upplevs på en bildskärm/telefon.

Dock har jag nu på slutet börjat känna att jag vill få ut mer av min fotografering än att ”bara” publicera bilder på sociala medier och då är det här ett litet steg i den riktningen. Bilderna som är tillgängliga hittar ni på min hemsida under ”Prints” (https://fotografmikaeljonsson.se/prints/) och urvalet kommer över tid att uppdateras. Det är möjligt att få en print även av bilder jag inte har lagt ut på den sidan men det är inte alla bilder som har rätt upplösning för det och behandlingstiden kommer ta längre tid. Dock blir det ingen skillnad i priset.

Jag kommer använda mig Crimson som är ett av Skandinaviens ledande proffsfotolabb och digitala tryckeri. Crimson är beläget i Stockholm och jag valde dem för det är en enkel och fungerande lösning som jag använt mig av själv under ett längre tag. Beroende på hur det hela utvecklar sig som ser jag däremot gärna att jag har en lokal lösning gällande trycket men nu startar vi så här 🙂

2 reaktioner på ”Prints

  1. Äntligen! Har väntat på detta (och kanske tjatat lite i kommentarerna 😊), så roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.