Från ovan

Jag fick äntligen tillbaka min drönare nu i veckan efter att ha haft den inne på ett garantiärende som drog ut på tiden så nu kliar det lite i fingrarna att få sticka ut med den igen. Jag har inte fotat speciellt länge med drönare och det är lite som att börja om från början med fotograferingen. Nya möjligheter öppnas men samtidigt är det nästan överväldigande och i stort sett alla bilder är ”jättebra” tycker man för det blir sånt intryck med det nya perspektivet. Nu har jag väl hunnit sansat mig lite och kan börja vara lika kritiskt med mina bilder som jag försöker vara när jag har systemkameran.

Långt ifrån alla bilder jag tar kommer ut för allmän beskådan så jag tänkte lägga ut några drönarbilder som jag inte tror att jag visat tidigare.

Fjällräven Center
Fjällräven Center
E4:an över Skuleskogen
E4:an över Skuleskogen
Saxnäs
Saxnäs
Örnsköldsvik
Örnsköldsvik
E4 Norr om Högakustenbron
E4 Norr om Högakustenbron
Roundabout
Roundabout
Fatmomakke
Fatmomakke
Höstfärger
Fågelperspektiv

2 reaktioner på ”Från ovan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.